Főmenü

Szavazás

Milyen az új honlap?:

www.notebook.hu
 

Meghívó a 2015. évi Get Online Week eseményeire - Gyertek, terjesszétek!

Európai Get Online Week 2015 – Legyünk együtt online!

Március 23-29. között kerül megrendezésre az Európai Unió Get Online Week kampánya, amelyet a Telecentre Europe szervez, és, amelynek hivatalos nemzeti koordinátora az Alapítvány a Közösségi Hálózatokért szervezet (KÖZHÁLÓ).

A minden évben megrendezésre kerülő akció célja, hogy a partnerországokban élő állampolgárok minél nagyobb számban, felkészülten és magabiztosan éljenek az online lehetőségekkel és használják az IKT eszközöket. A Get Online Week 2010-es indulása óta már több mint 600.000 európai embert ért el.

A kampány fő célcsoportjai a fiatalok és álláskeresők. Fontos, hogy felhívjuk figyelmüket arra, milyen digitális készségek megléte szükséges ahhoz, hogy könnyebben találjanak munkahelyet és építsenek karriert a 21. századi munkaerőpiacon.

A KÖZHÁLÓ idén egy előadás-sorozatot szervez a kampány keretében. Az előadások során számos hasznos információval lehetünk gazdagabbak többek között a korszerű online marketing eszközökkel, a digitális nemzedékkel vagy a közösségi médián keresztüli álláskereséssel kapcsolatban. Az előadásokról felvétel készül, amelyek bárki számára megtekinthetőek lesznek a Youtube-on.

Az előadás-sorozat részletes programja a csatolmányban érhető el.

 

CsatolmányMéret
GOW_plakat_A4.jpg581.98 KB